Mine hunde / Kozmo og Kazmir

MoonSisters Groovy Kozmo

Kozmo bor idag hos en dejlig familie i Randers, da han pludselig ikke brød som om at dele matrikel med vores collie, som han var bedste venner med dagen forinden. Vi mente at det var bedst for Kozmo at komme til et nyt bernerkyndigt hjem, der ikke havde planer om at anskaffe sig yderligere hanhunde...
  • Født 28. februar 2010
  • HD status C/C
  • AD status 1/1
  • OCD status fri
Kozmo har taget kørekort til hund på både bronze, sølv & guldniveau. Han er rally begynder mester RBM og har bestået et par prøver i Rally Øvet klassen.
Kozmo har været udstillet i sine unge år og som bedste placering blev han bedste baby i maj 2010. Kozmo er min træningshund i forbindelse med min uddannelse til Rally-instruktør hos Hund & Træning, og vil fremover komme med til udvalgte rallylydigheds konkurrencer.
 
 
 
Tertzo's Kitchi Kazmir
Født 20. oktober 2007 - død 15. januar 2018 (nyresvigt)
HD status A/B
AD status 0/0

Kazmir var far til to kuld hvalpe, hvor Kozmo er fra første kuld.
 
 
Kazmir er ikke blandt de højeste bernere, men er en super glad, positiv kærlig dreng. Kazmir flyttede da vi skulle beslutte os for om det var ham eller hans søn Kozmo, der ikke kunne være hos os, fordi de gensidigt og absolut ikke mente at der var plads til dem begge i samme parcelhus. Valget faldt på Kazmir efter samråd med opdrætter, da han ikke var påvirket af de hjemlige stridigheder så snart han var væk i forskellige træningssammenhænge. Vi vurderede således at han ville være den letteste af de to skønne hanhunde at omplacere. Vi har ikke et sekund fortrudt valget af Kazmirs familie (blandt mange interesserede) - de passer godt på ham og han stortrives hos dem.
 
 
TINA KJELDBJERG | Bredkjærvej 12, 8300 Odder  | Tlf.: 42386215 | ZAKKAI-HUNDECENTER@HOTMAIL.COM